
MENU'S
STEL ZELF JE MENU SAMEN
Reserveren uiterlijk 3 dagen vooraf
​
Stel zelf je menu samen op basis van
ons ruim assortiment
soepen, voorgerechten en hoofdgerechten.
We werken zoveel mogelijk met seizoensgebonden groenten
​
Kijk voor desserts ook naar onze heerlijke pagina
vol zoetige verwenningen.
​
Soep
Minestrone
Prijs: €
4

Soep
Tomatensoep met basilicum
Prijs: €
4

Voorgerecht
Carpaccio van Bresaola
Prijs: €
11

met rucola, geroosterde pijnboompitten, zong. tomaten & Parmezaanse schilfers
voorgerecht
Carpaccio van rund
Prijs: €
11

Rundscarpaccio met rucola, parmezaan en olijfolie
Voorgerecht
Gerookte zalm
Prijs: €
9.5

Met verse dille en truffelolie
Voorgerecht
Insalata caprese
Prijs: €
8.5

Tomaat, mozzarella, basilicum afgewerkt met kruiden & olijfolie
Voorgerecht
Vitello Tonato
Prijs: €
11.5

Kalfsvlees met kappertjes en saus van ansjovis
Hoofdgerecht
Arrista alla Florentina
Prijs: €
17.5

varkensgebraad op Florentijnse wijze met look, salie & rozemarijn, met groentegarnituur & krielaardappelen of tagliatelle
Hoofdgerecht
Involtini alla Siciliana
Prijs: €
19.5

kalfsrolletjes gevuld met rozijnen & pijnboompitten, aardappelen in rozemarijn
Hoofdgerecht
Kabeljauwhaasje
Prijs: €
19.95

met tapenade van paprika & olijven, gepofte kerstomaatjes, basilicum, aardappelpuree opgewerkt met bieslook & zongedroogde tomaten
Hoofdgerecht
Osso Bucco Il Fascino
Prijs: €
18.75

Osso Bucco omwikkeld met pasta
Hoofdgerecht
Risotto
Prijs: €
18.75

met boschampignons & kruiden, afgewerkt met Parmezaan schilfers
Hoofdgerecht
Scaloppine al limone
Prijs: €
19.75

kalfslapje met saus op basis van citroen & kruiden, geserveerd met spaghetti
Hoofdgerecht
Varkenshaasje Toscaanse stijl
Prijs: €
19.9

met Marsala, kastanjechampignons, pruimen & pappardelle
Hoofdgerecht
Zalm met dille
Prijs: €
19.75

met dille, saffraansaus, blokjes tomaat & 2 kleuren tagliatelle